Доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.

За всички поръчки под 99 лв., се заплаща такса за доставка, която е 7,99 лв.

Стандарните поръчки се изпращат в рамките на 2 работни дни от деня на поръчката. Ако даден продукт не е в наличност, ще бъдете уведомени.

Доставката се извършва от служител на куриерска компания СПИДИ АД, с която DCR.BG е сключила договор. При извънредни обстоятелства DCR.BG си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешни или непълни данни за поръчката – имейл адрес, адрес за доставка, телефон за връзка.

 

Поръчка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и в дните на официални празници. Поръчките, подадени в официален работен ден:
— до 15:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден в цялата страна.
— след 15:00 ч. се изпълняват на втория работен ден след извършване на поръчката от клиента.
Поръчките, подадени в събота и неделя, се изпълняват във вторник.

При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил. Срокът на доставка започва да тече от деня на потвърждение на поръчката от представител на DCR.BG.

След регистрацията си в Сайта, Потребителят има право да поръчва стоки и услуги предоставяни от DCR.BG. При поръчка, Потребителят има право да избере стоките, количеството им и начина на доставка според предложените в Сайта варианти. По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги. При направа на поръчка през Сайта, потребителят влиза в договорни отношения с DCR.BG, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия. Поръчката се смята за направена:
1. За потребители пазаруващи за пръв път – при потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта;
2. За потребители пазаруващи повече от веднъж – при направата на нова поръчка.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са в български Лева и с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

DCR.BG има правото да променя обявените цени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените, DCR.BG има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива. DCR.BG се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, съобразно условия по чл.66, ал.2 от ЗЗП.

Последна редакция:юли 2023 Общи условия за ползване на DCR