Дъска с улей KESPER 36x26x1.6см – БАМБУК

17,99 лв.

Кухненските дъски KESPER от FSC® сертифициран бамбук ще ви спечелят с дългия си живот. Тяхно изключително качество е способността им да предпазват острието на ножа от преждевременно затъпяване.
Бамбукът е лек и здрав материал, който не наранява кухненските ви плотове. Продуктите от натурален бамбук са устойчиви на температура и влага, а повърхностите не позволяват развитието на бактерии и микроби. Не задържат миризми и са много лесни за почистване.

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!
Добавят свеж, натурален акцент към всяка модерна кухня.
Изработени от здрав бамбук — бързо растящ и възобновяем ресурс.
Лесни за почистване, поддръжка и съхранение.

Производител: Kesper, Германия

Налично


Код 100448 Категории , Етикети , , , ,

Описание

Кухненската дъска е изработена от FSC® сертифициран бамбук, с дебелина – 1.6 см и практичен улей, който предотвратява изтичането на течности при рязане. Щади острието на ножа и има висока устойчивост на повърхностите при рязане.

Препоръчва се измиване на ръка, с мек почистващ препарат и топла вода.

Целта на KESPER® е създаване на атрактивен дизайн, следващ модните тенденции и придаващ хармония във вашия дом. За широката гама от стоки за дома, KESPER® са характерни с високо качество и функционалност, природосъобразен начин на производство, както и устойчивост и опазване на околната среда.

Характеристики
Размери 36 × 26 × 1.6 cm
Цвят

натурален

Марка

Kesper

100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center