Кухненски блок KESPER – Бамбук

29,99 лв.

Кухненски блок от FSC®-сертифициран бамбук с пластмасови пръчици за съхранение на кухненски прибори и ножове, лесно почиствне.

ДОСТАВЯ СЕ БЕЗ НОЖОВЕ И ПРИБОРИ.
Размери: 10 x 10 cm, височина 23 cm

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!
Добавят свеж, натурален акцент към всяка помещение.
Изработен от здрав бамбук — бързо растящ и възобновяем ресурс.
Лесна за почистване, поддръжка и съхранение.

Продуктите от натурален бамбук са устойчиви на температура и влага, а повърхностите не позволяват развитието на бактерии и микроби. Натурален цвят, без тониране (бамбук).

Производител: Kesper, Германия

Налично


Описание

Кухненски блок от FSC®-сертифициран бамбук съхранява ножовете ви там, където имате нужда от тях. За разлика от съхраняваните в чекмедже ножове остриетата на ножовете в кухнеския блок се запазат без наранявания по остриетата, благодарение на синтетичните пръчици, които елиминират възможността за директен контакт между ножовете. Пръчиците мога лесно да се извадят от блока, което улеснява почистването му.

Благодарение на модерните си прави ръбове и атрактивната структура на бамбука, блокът елегантно се вписва в кухнята ви и привлеча вниманието.

Характеристики
Размери 10 × 10 × 23 cm
Марка

Kesper

100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center