Кутия за прибори 26-49x43x6см KESPER – БАМБУК

39,99 лв.

Телескопична кутия за прибори:

– материал: FSC®- сетифициран бамбук

– подходящ за всички видове кухненски прибори и прибори за маса,

– реглуране от 4 до 6 отделения за прибри

– регулиране на широчината от 26 см до 49 см

– размери: 26/49х43х6 см

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!
Добавят свеж, натурален акцент към всяка помещение.
Изработена от здрав бамбук — бързо растящ и възобновяем ресурс.
Лесна за почистване, поддръжка и съхранение.

Производител: Kesper, Германия

Налично


Описание

Липсата на ред наистина може да стане голям проблем понякога. Кутията за прибори от FSC-сертифициран бамбук на KESPER® е предназанчена да въведе ред във вашите чекмеджета.

Кутията за прибори KESPER® ви предлага шест големи отделения, в които да съхранявате, подредите и сортирате вашите прибори. При това, кутията е с изтеглящи се според нуждите ви две страни, които предлагат допълнително още едно голямо отделение за съхранение. Това индивидулано напасване на широчината на кутията, я прави на практика подходяща за всички размери стандартни чекмеджета за кухня.

Кутията за прибори KESPER® има по-широко приложение от това за съхраняване на кухненски прибори. Размерите на кутията пасват идеално за сортиране на различни предмети – например за подреждане на козметични продукти в чекмеджетата на шкафа за баня и др. Дайте свобода на вашето въображение и можете да намерите още много приложения на кутията за прибори KESPER®.

Целта на KESPER® е създаване на атрактивен дизайн, следващ модните тенденции и придаващ хармония във вашия дом. За широката гама от стоки за дома, KESPER® са характерни с високо качество и функционалност, природосъобразен начин на производство, както и устойчивост и опазване на околната среда.

 

 

Характеристики
Размери 26-49 × 43 × 6 cm
Марка

Kesper

100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center