-20%

Поставка с 6 отделения 35x15x10 см KESPER

22,39 лв.

Поставка с 6 отделения FSC®-сертифициран бамбук, за съхранение в кухненски шкаф или шкаф за баня, особено подходяща за съхранение на предлаганите в търговската мрежа инстантни супи, пудинги, подправки и сосове. Лесно почистване.

размери: 35x15x10см.

Производител: Kesper, Германия

В наличност


Описание

Тази кутия за съхранение, изработена от 100% FSC®-сертифициран бамбук е идеална за сортиране и съхранение на инстантни супи, сосове и торбички за пудинг. По този начин Ви помага в създаването на повече ред и в оптималното използване на пространството във Вашата кухня. С шестте различни отделения можете да създадете своя собствена система за подредба и по този начин винаги да имате пълен преглед на запасите Ви. Тук могат да се съхраняват и филтрите за кафе, както и бакпулвера и торбичките с подправки.

Повече ред, повече ефективност, повече забавление.

За широката гама от стоки за дома, KESPER® са характерни високо качество и функционалност, но също така и природосъобразен начин на производство както и опазване и устойчивост на околната среда. Целта на KESPER® е създаване на атрактивен дизайн следващ модните тенденции и придаващ хармония във вашия дом.

Характеристики
Марка

Kesper

100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center