Холна маса правоъгълна 106х75х45см

339,00 лв.

Срок за доставка: до 10 работни дни

Холна масичка с две нива
Материали: метал, ламинирано ПДЧ и закалено стъкло
Цвят: рустик кафяв и черен
Тегло: 18.8 кг
Макс. натоварване: 30кг
Изисква монтаж.


Код LCT30BX Категории , , Етикети ,

Описание

ДА НАПРАВИМ КАФЕ-ПАУЗА: Прозрачното стъкло, романтичният рустик кафяв рафт и характерната стоманена рамка се комбинират в уникална масичка за кафе за Вас; защо не седнете и не се насладите на релаксираща кафе пауза с любимите си хора?
2 РАФТА, ЗА ВСИЧКИ ВАШИ ПЛАНОВЕ: Какво бихте искали да имате под ръка, когато се отпуснете на дивана си – лаптоп, списания, вкусни хапки или дистанционно управление? Тази масичка за кафе с 2 големи рафта с размери 106 x 57 см ще удовлетвори всички Ваши идеи.
ВРЕМЕТО Е ЦЕННО: Никой не обича да се измъчва с труден монтаж. Ето защо тази масичка има просто устройство, номерирани части и лесни за следване инструкции за лесно сглобяване, което ще ви хареса.
ТИХА ДУША: Здравата стоманена рамка придава стабилност на масичката за кафе. Но това не е всичко. Регулируемите крачета компенсират малки неравности на неравни подове, така че масата остава неподвижна и тиха, без да се клати
КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ: Комплект аксесоари, включващ резервни винтове и вечно актуална масичка за кафе, която със сигурност ще добави нотка на чар към вашата всекидневна.

Характеристики
Тегло 20 kg
Размери 114 × 64 × 13 cm
DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center