-25%

Кухненска количка Бамбук 50x28x70см Zeller

Original price was: 199,00 лв..Current price is: 149,25 лв..

+ ПОДАРЪК Етажерка за вино Kesper

Кухненска количка от FSC бамбук и метал, 3 рафта от бамбук, цвят: натурален / черен, възможност за окачване на кухненски кърпи странично, 4 бр. колелца със застопоряване.

Максимално натоварване на един рафт – около 4 кг.

В наличност


Описание

Кухненската количка от FSC- сертифициран бамбук осигурява повече мобилно пространство във всяка част на дома. В кухнята количката ще Ви е от полза освен за съхранение на кухнески аксесоари и за окачване на кухненски кърпи странично на металната рамка на количката. Трите рафта от FSC- сертифициран бамбук ви дават полезна площ както за големи предмети на горния рафт, така и за по-малки на долните два рафта. Четирите застопоряващи се колелца правят лесно придвижването на количката където пожелаете в дома Ви.

Полезните кухненски аксесоари правят кухнята нещо повече от място за готвене. Важна е не само функционалността на аксесоарите, но също така те да декорират по атрактивен начин кухнята, да бъдат едновременно стилни и практични. Модерната кухня отдавана не е само място за готвене, а също така любимо място, където семейството се събира и прекарва време заедно.

Характеристики
Тегло 3,700 кг
Размери 50 × 28 × 70 см
Марка

Zeller

Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лв. Стандартна доставка от 7,99 лв. до адрес на клиента или офис на СПИДИ. Виж повече

Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

DCR.BG стартира през 2012 г. и от тогава екипът ни се старае да направи избора на нашите клиенти възможно най-лесен, бърз и информиран. Предлагаме внимателно селектирани продукти с най-високо качество, атрактивен дизайн и от щадящи природата материали.

Благодарим ви за дългогодишното доверие и приятно пазаруване!

© 2012-2024 DCR — All rights reserved! Powered by CH

© 2012-2024 DCR — All rights reserved! Powered by CH

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center