Кухненски рафт за ниша – БАМБУК KESPER

Original price was: 139,00 лв..Current price is: 90,35 лв..

Материал: Бамбук
Три нива за съхранение на кухненски аксесоари и съдове
Изваждащ се кош от нетъкан текстил с бамбукови дръжки
Четири колела – две от тях със застопоряване
Възможно приложение и като етажерка с коша за пране при ползване в банята

Дължина: 68см
Широчина: 20см
Височина: 78см

В наличност


Описание

Рафтът за ниша KESPER®, изработен от 100% FSC®-сертифициран бамбук, е идеалното решение, ако имате нужда от още повече място за съхранение във вашия дом. Създаването на ред в кухнята е неговата специалност. Всички артикули като подправки, бутилки, буркани, пакети и др. могат лесно да бъдат прибрани на рафта. Благодарение на четирите подвижни колелца, вашият нишов рафт KESPER® практически никога не ви пречи, тъй като може да се мести лесно и гъвкаво. Две от колелцата са оборудвани и с ръчни спирачки, така че рафтът да не може да излети неочаквано. Рафтът е снабден и с кош от нетъкан текстил, в който можете да събирате празните пластмасови бутилки и опаковки или пък да използвате като кош за дрехи за пране, ако поставите рафта в банята. В крайна сметка вие имате пълната свобода да сте напълно гъвкави с нишовия рафт KESPER® и можете да очаквате още повече ред във вашия дом!

Характеристики
Марка

Kesper

Също може да ви хареса…


100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center