Мулти дъска/протектор от Бамбук, 50x28x3см Kesper

Original price was: 32,00 лв..Current price is: 19,20 лв..

– 4 бамбукови крачета
– с улей за сок
– висока устойчивост на срязване
– импрегниран с масло

В наличност


Описание

Защитете вашите котлони с този практичен, многофункционален кухненски помощник, който елегантно ще се вписва във вашия личен кухненски дизайн. Покривната дъска KESPER®, изработена от 100% FSC®-сертифициран бамбук, е идеална за защита на вашите котлони или работни повърхности от нежелани драскотини. Дъската ви осигурява допълнително работно пространство и може да се използва за рязане и сервиране на вашите деликатеси. В допълнение, вашата кухня е защитена от ненужно замърсяване благодарение на интегрирания улей за сок. След това просто го почистете за кратко с топла вода и малко препарат за миене и той може отново да украси вашата кухня с атрактивния си дизайн. Какъв практичен мултиталант!

Използвай като: капак за котлони/ покриваща плоча/ дъска за рязане/ дъска за сервиране

Материал: Бамбук (FSC®)
Цвят: натурален
Дължина (см): 50
Широчина (см): 28
Височина (см): 4
Хранителен клас: Да
Поддръжка: ръчно измиване

Характеристики
Марка

Kesper

Също може да ви хареса…


100% FSC® сертифициран бамбук

Натуралният бамбук е 100% биоразградим!

Изключително здрав материал.
По-лек и по-устойчив на износване от дървото. Лесен за поддръжка, устойчив на вода и температура.

Ножовете ви остават остри.
Щадяща острието повърхност, без захабяване и нащърбване.

Безопасен и нежен.
Пази от надраскване повърхността на работния плот и съдовете за готвене.

Без бактерии и микроби.
Не позволява развитието на микроорганизми и пази вас и семейството ви.

Не абсорбира миризми и аромати.
Трудно задържа петна и не поема замърсявания в структурата си.

За съвременна кухня.
Свеж, натурален акцент във всяка модерна кухня. Подходяща както за рязане, така и за сервиране!

Обработено с безвредни натурални масла.
Мийте на ръка и омаслявайте бамбука редовно, за да остане красив през годините и да ви служи по-дълго.

По-добро за Земята

Бамбукът е бързо растящ и възобновяем ресурс. Израства на височина от над 20 метра за по-малко от 2 месеца, като след това стените на стеблото му започват да надебеляват, стават по-здрави и плътни. Обикновено е готов за добив на материал след 3-5 години, като нито една част от растението не остава безполезна и се включва в производството на различни продукти.

По отношение на качествата си като материал – твърдост, здравина и устойчивост, бамбукът се конкурира наравно с много твърдата и плътна дървесина.

Благодарение на бързият си растеж, бамбукът се счита за един от най-добрите възобновяеми ресурси и алтернатива в борбата с обезлесяването и изсичането на вековни и тропически гори! Особено в Азия, бамбукът е от изключително икономическо, екологично и културно значение.

KESPER преработва основно Bambusa vulgaris, един от най-широко разпространените видове. След обработката, частите на растението се превръщат в материал за производството на дъски, мебели, кухненски прибори и др.

F. Anton Kesper GmbH

Дървото е страст за KESPER още от основаването ѝ през 1902 г. във Вилинген, Германия. Основна философия на компанията е запазването на природните ресурси и щадящото им използване в производството. Всички продукти от колекцията "Дърво" произхождат от контролирани европейски горски стопанства (FSC® сертифицирана дървесина), от каучукови плантации в Азия и от устойчиво стопанисвани гори. Бамбукът на KESPER сe добива без изсичане на тропически гори и също носи знака на FSC® сертификат за устойчивост и грижа към околната среда.

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center