-25%

Електрическа мелничка Ø 5,3/ h22,5см – черен мат, KESPER

Original price was: 23,00 лв..Current price is: 17,25 лв..

Материал: Метал
Цвят: черен мат
Височина (см): 22.50
Диаметър (см): 5.30
Инструкции за поддръжка: Ръчно почистване

В наличност


Описание

Електрическата мелничка на KESPER® от неръждаема стомана е проектирана с една цел – етеричните масла на пипера да бъдат оптимално освободени, за да може той да развие своя вкус и аромат.
Колелото, разположено от долната страна на мелницата, се използва за регулиране на степента на смилане, която варира от изключително грубо до прашно. Пълненето се извършва след отвиване на главата, при което контейнерът за подправки веднага се разкрива.
Мелничката за пипер KESPER® е създадена за прецизно смилане, но също така се откроява със съвременния си дизайн. Освен това има практична старт-стоп функция, която се активира при завъртане на мелницата на 180°C. Това позволява много лесно боравене. Готвачи и гастрономи не трябва да пропускат своя шанс, защото електрическата мелничка за пипер KESPER® е абсолютно задължителна за всички тях!

Характеристики
Марка

Kesper

Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лв. Стандартна доставка от 7,99 лв. до адрес на клиента или офис на СПИДИ. Виж повече

Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

DCR.BG стартира през 2012 г. и от тогава екипът ни се старае да направи избора на нашите клиенти възможно най-лесен, бърз и информиран. Предлагаме внимателно селектирани продукти с най-високо качество, атрактивен дизайн и от щадящи природата материали.

Благодарим ви за дългогодишното доверие и приятно пазаруване!

© 2012-2024 DCR — All rights reserved! Powered by CH

© 2012-2024 DCR — All rights reserved! Powered by CH

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center