Комбинирана електрическа мелничка с 2 механизма KESPER

32,00 лв.

Комбинирана електрическа мелничка за сол и пипер

– материал: стомана и акрил

– два отделни керамични висококачествени механизма, задействане на процеса на мелене чрез натискане на съответния бутон от горната страна (за сол или пипер)

– подходяща за мелене на пипер, сол и подправки.

Мотор: 2,5 W

Максимална продължителност на мелене: до 250 часа работа

6 x AAA алкални батерии (закупуват се отделно)

 

НаличноСподели
Описание

Всеизвестна кулинарна истина е, че прясно смленият пипер придава изискан вкус на храните. За да се постигне този ефект, трябва етеричните масла, съдържащи се в пипера, да бъдат освободени чрез смилане на пиперените зърна на момента и така да разгърнат специфичния си вкус.

Комбинираните електически мелнички KESPER® ви предлагат мелене както на пипер, така и на сол или други подправки. Намиращите се отдолу две кръгчета служат за регулиране на едрината на мелене – от много едро до фино на прах. Смяната на батериите, както и пълненето на контейнерите за подправки, става чрез завъртане на горната част на корпуса на мелничката и отделянето му.

Комбинираните електрически мелники KESPER® ще ви очароват освен с лекотата и точността на работа си, също така и с модерния и впечатляващ дизайн. С натискане на бутон се задейства меленето и всичко е лесно като детска игра. Професионалните готвачи и кулинарите не трябва да пропускат своя шанс да се сдобият с комбинираната мелничка KESPER®, която е абсолютна необходимост за модерната кухня.

Целта на KESPER® е създаване на атрактивен дизайн, следващ модните тенденции и придаващ хармония във вашия дом. За широката гама от стоки за дома, KESPER® са характерни с високо качество и функционалност, природосъобразен начин на производство, както и устойчивост и опазване на околната среда.

Характеристики
Размери 6 × 6.5 × 20 cm
Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Privacy Preference Center