Комбинирана електрическа мелничка с 2 механизма KESPER

33,00 лв.

Комбинирана електрическа мелничка за сол и пипер

– материал: стомана и акрил

– два отделни керамични висококачествени механизма, задействане на процеса на мелене чрез натискане на съответния бутон от горната страна (за сол или пипер)

– подходяща за мелене на пипер, сол и подправки.

Мотор: 2,5 W

Максимална продължителност на мелене: до 250 часа работа

6 x AAA алкални батерии (закупуват се отделно)

 

Производител: Kesper, Германия

Налично


Описание

Всеизвестна кулинарна истина е, че прясно смленият пипер придава изискан вкус на храните. За да се постигне този ефект, трябва етеричните масла, съдържащи се в пипера, да бъдат освободени чрез смилане на пиперените зърна на момента и така да разгърнат специфичния си вкус.

Комбинираните електически мелнички KESPER® ви предлагат мелене както на пипер, така и на сол или други подправки. Намиращите се отдолу две кръгчета служат за регулиране на едрината на мелене – от много едро до фино на прах. Смяната на батериите, както и пълненето на контейнерите за подправки, става чрез завъртане на горната част на корпуса на мелничката и отделянето му.

Комбинираните електрически мелники KESPER® ще ви очароват освен с лекотата и точността на работа си, също така и с модерния и впечатляващ дизайн. С натискане на бутон се задейства меленето и всичко е лесно като детска игра. Професионалните готвачи и кулинарите не трябва да пропускат своя шанс да се сдобият с комбинираната мелничка KESPER®, която е абсолютна необходимост за модерната кухня.

Целта на KESPER® е създаване на атрактивен дизайн, следващ модните тенденции и придаващ хармония във вашия дом. За широката гама от стоки за дома, KESPER® са характерни с високо качество и функционалност, природосъобразен начин на производство, както и устойчивост и опазване на околната среда.

Характеристики
Размери 6 × 6.5 × 20 cm
Марка

Kesper

DCR.BG – Вдъхновяващи идеи за дома и кухнята

Privacy Preference Center