Специална селекция за дома и кухнята

Купи продукти с марка KESPER и PEDRINI на стойност над 70 лв. и ще получиш ПОДАРЪК Чаша за из път COFFEE-TO-GO и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

*промоция от 01.12.2021 до 22.12.2021

Комплект от 2 броя мулти плочи–протектори KESPER

Плочите са произведени от закалено стъкло ESG. Изберете вашия любим декор от колекцията и изполвайте като плата за сервиране, бюфетни плата, дъски за рязане, плочи за покриване на стъклокерамични котлони или като гръб за предпазаване на стената зад кухненския плот при готвене.

Мулти плочите ви осигуряват удобно допълнително пространство за работа в кухнята.

Кухненска количка KESPER 47x37x83см – БАМБУК

165,75 лв.

Кухненските колични KESPER® са създадени, за да облекчат работата ви в кухнята. Те са снабдени с топлоустойчив работен плот, който се почиства изключително лесно, с кошница за плодове и зеленчуци, с отделящ се поднос за сервиране и с чекмедже.

Разгледай

Кутия за кафе-капсули или пакетчета чай KESPER

Атрактивна, компактна и пестяща място в кухнята кутията за кафе капсули и чай на KESPER® е задължителна за всеки любител на горещите напитки. Тя ще ви плени с щедрото си място за съхранение на капсули за кафе и пакетчета чай в чекмеджето, както и с възможността да ползвате повърхността на плота например за вашата термокана или кафемашина.

Перфекционисти в кухнята от 1942 г.

Pedrini е основана през 1942 г. в Лумедзане, провинция Бреша в Италия – в сърцето на металообработващата индустрия. Неин основател е Джузепе Педрини, който създава и първия двулостов тирбушон! Педрини успява бързо да се развие от малко занаятчийско предприятие, благодарение на своите оригинални идеи, авангардни решения и истинска страст към качеството.

Вече близо 80 години история – на традиции, иновации, естетика и функционалност с твърди корени в родна Италия.

Pedrini MAORI — съдове с каменно покритие, подходящи за индукция.

Серия MAORI комбинира материали и форма за постигане на най-добрите резултати при готвене. Новото каменно незалепващо покритие DURASTONE подобрява здравината и устойчивостта във времето.

Гответе здравословно и в перфектна хармония всяка една рецепта!

Съдове MAORI